Book bord

 

Menukort

VORES MENUKORT

 

 

    • Små retter

    • Råmarineret Kammusling

      95

      serveret i skal med citrongræsolie, ærteskud, salturt og bladradise

    • Stenbiderrogn

      110

      serveret med kærnemælk og sprøde blå og orange chips

    • Håndskåret Laksetatar

      95

      serveret med røde æbler, bladselleri, yuzu og salturt

    • Grillet Oksecarpaccio

      95

      serveret med chips af Vesterhavsost, brombærgele og crudité af gulerødder

    • Braiserede Svinekæber

      95

      serveret med asparges, blomkålspuré og syltet romanescokål

    • De søde

    • Citron Posset

      95

      med brændt hvid chokolade og hindbær

    • Dessert Tapas

      110

      Et udvalg af sødt & syrligt

    • Udvalg af oste

      95

      Tilvalg til Tasting Menu  55,-

    • Pecan Pie

      95

      serveret med vaniljeis og kandiseret knoldselleri

    • Vaniljeparfait

      95

      serveret med jordbærsorbet og hvid chokolade

    • Store retter

    • Pandestegt Langefilet

      165

      serveret med grillet spidskål, perlebygotto og sauce på salvie

    • Hjemmelavet Ravioli

      155

      fyldt med brændt aubergine. Serveret med skum af rygeost og consommé på svampe

    • Kroketter med Gris

      165

      serveret med ærtepuré, sprøde forårsløg og flæskesvær

    • Kylling med Gremolata

      170

      Serveret med sauterede rødbeder, karotter & kyllingevelouté

    • Striploin med Pebersauce

      220

      serveret med asparges, rustikke fritter & hjemmelavet cremet pebersauce