Book bord

 

Menukort

VORES MENUKORT

 

 

    • Små retter

    • Terrine på svineskank

      85

      med saltet agurk, ribs og maltsyltede sennepskorn

    • Jomfruhummer

      120

      Med aioli med løvstikke

    • Krabbe

      90

      med tang, rødbedespirer, raps mayonnaise, syltet salturt og brioche

    • Hjemmerøget makrel

      85

      med syltede radiser, crudité af blomkål, blomkålsolie og karse

    • Rørt tatar

      90

      med creme på æggeblomme, blåbær, beder og tallerkensmækker

    • De søde

    • Dessert Tapas

      110

      Et udvalg af sødt & syrligt

    • Udvalg af oste

      95

      Tilvalg til Tasting Menu  55,-

    • Genoise

      95

      med kaffegranité, vaniljecreme af mascarpone og chokoladecrumble

    • Millefeuille

      95

      med marinerede blommer og vaniljecreme

    • Store retter

    • Pighvar med spidskål

      185

      med gule beder, brunet smør og forårsløg

    • Hjemmelavet Tagliatelle

      155

      med skovsvampe og skum af parmesan

    • Vagtel

      185

      med majskolbe, marinerede kirsebær i kraftig glace og sprød polenta

    • Flat iron steak

      175

      med stegte kartofler, rosmarinsauce, hestebønner og syltede perleløg